Zorgverzekering - ACN Assurantien B.V.

Ga naar de inhoud
Welkom voordeel op uw zorgverzekering!
Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar wij kijken altijd waar en hoe het beter kan. Zo ontvangt u dit jaar met onze zorgvergelijker optimale ondersteuning bij het kiezen van een passende zorgverzekering.
Daarnaast bieden wij u extra voordeel én dat bij verschillende verzekeraars.

De verzekeraars die via de vergelijker worden aangeboden zijn: Eucare (Aevitae), Zilveren Kruis (alleen MKB), CZ, Nationale Nederlanden, Menzis, OHRA, ONVZ, Stad Holland, VGZ en Zorgdirect.
Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

Dankzij deze nieuwe module heeft u de mogelijkheid om snel te kunnen vergelijken op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering.
En dat in combinatie met 24/7 telefonische ondersteuning maakt het kiezen van de juiste verzekering voor u dit jaar wel heel erg eenvoudig.

Veel verzekeraars in onze vergelijker
Maar niet alle verzekeraars zoals de Amersfoortse en Zilveren Kruis voor individuele zorgverzekerden staan in de vergelijker.
De  Amersfoortse, Stad Holland en CZ sluiten we rechtstreeks, neem hiervoor contact met ons op.

Welke vergelijker moet ik kiezen
Alle verzekerden die zelfstandige zijn of werken bij een zelfstandige MKB-er komen in aanmerking voor het MKB tarief. Kijk hiervoor in de MKB vergelijker.

De Amersfoortse zit niet in de MKB vergelijker. Als zelfstandige met een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij de Amersfoortse kunt u korting krijgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Heeft u geen recht op het MKB collectief, kies dan de volgende individuele vergelijker.

Ook hier gelden kortingen voor een groot aantal verzekeraars.

Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies
Heeft u een vraag, advies of hulp nodig ? U kunt ons altijd bellen 0228-52074  of een e-mail sturen naar info@acnassurantien.nl

Terug naar de inhoud