Zorgverzekering - ACN Assurantien B.V.

Ga naar de inhoud
Welkom voordeel op uw zorgverzekering!
Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar wij kijken altijd waar en hoe het beter kan. Zo ontvangt u dit jaar met onze zorgvergelijker optimale ondersteuning bij het kiezen van een passende zorgverzekering.
Daarnaast bieden wij u extra voordeel én dat bij verschillende verzekeraars.

Dankzij deze nieuwe module heeft u de mogelijkheid om snel te kunnen vergelijken op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering.
En dat in combinatie met 24/7 telefonische ondersteuning maakt het kiezen van de juiste verzekering voor u dit jaar wel heel erg eenvoudig.

Forse besparing mogelijk
Wij hebben speciale tarieven bedongen bij gerenommeerde verzekeraars.

Veel verzekeraars in onze vergelijker
De verzekeraars die via de vergelijker worden aangeboden zijn: Aevitae ASR, Avéro Achmea (alleen MKB), CZ, De Amersfoortse, Nationale Nederlanden, Menzis, OHRA, ONVZ, Stad Holland, VGZ en Zilveren Kruis (alleen MKB).
Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies
Heeft u een vraag, advies of hulp nodig ? U kunt ons altijd bellen 0228-52074  of een e-mail sturen naar info@acnassurantien.nl
Hierbij onze vergelijker: Naar vergelijker

De vergelijker kunt u gebruiken als vergelijker en uw keuze doorgeven aan ons of u kunt de verzekering ook direct afsluiten.
Let nog wel even op de volgende aandachtspunten:

Is uw keuze gevallen op Stad Holland, CZ of de Amersfoortse dan kunt u dit aan ons doorgeven en kunnen wij deze ook rechtstreeks voor u indienen.
Bent u ondernemer en kiest u voor de Amersfoortse neem dan zijn er wellicht andere kortingen mogelijk.

Als ondernemer MKB hebben wij andere kortingen voor het MKB, neem daarvoor contact met ons op of kijk in de MKB vergelijkerTerug naar de inhoud